ga naar het menu ga naar de hoofdinhoud

Linkgidshosting

Home - Klantenservice - Formulieren

Klantenservice

Formulieren

Voor de registratie, verhuizing of overdracht van een domeinnaam hebben wij diverse gegevens van u nodig. U kunt deze via formulieren van SIDN aan ons doorgeven. De benodigde formulieren kunt u als PDF- of Worddocument downloaden.

Welke formulieren heeft u nodig?

Registratie nieuwe domeinnaam

Bij de registratie van een nieuwe domeinnaam levert u een registratiecontract en een kopie van uw legitimatie-bewijs of een uittreksel K.v.K aan.

Verhuizing van een domeinnaam

Voor een verhuizing van een domeinnaam is zowel een registratiecontract als een verhuisformulier nodig, evenals een kopie van uw legitimatie-bewijs of een uittreksel K.v.K.

Overdracht van een domeinnaam

Voor een overdracht van een domeinnaam naar een andere houder is het overdrachtformulier en een registratiecontract nodig, evenals een kopie van uw legitimatie-bewijs of een uittreksel K.v.K. Bij een overdracht van een domeinnaam moet het registratie contract door de nieuwe houder ingevoerd worden.

Overzicht formulieren van SIDN

Als PDF bestand

Als Word bestand

Spamfilter systeem

Vanaf nu is het mogelijk gebruik te maken van een nieuw spamfilter systeem die naar eigen wens te configureren is. Klik hier voor meer informatie over het nieuwe systeem en de mogelijkheid om deze aan te vragen.