ga naar het menu ga naar de hoofdinhoud

Linkgidshosting

Home - Klantenservice

Klantenservice

Support

Mocht u vragen hebben dan kunt deze per email aan onze support stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch contact zodat wij direct de vraag kunnen beantwoorden. Aan het telefonisch contact zit geen limiet. We spreken u liever 10 keer dan 1 keer te weinig.

Server status

Via de LGH Server Status verzendlijst kunnen wij u hoogte stellen van onderhoud en/of storingen op de server waar uw website(s) staan. Meld u aan voor deze service

Formulieren

Voor de registratie, verhuizing of overdracht van een domeinnaam zijn er diverse formulieren beschikbaar. De formulieren kunt u als PDF- of Worddocument downloaden.

Webinterface

Elk hostingpakket is standaard voorzien van een eigen beveiligde grafische webinterface. U kunt zelf uw email instellingen wijzigen, databases aanmaken en Frontpage extentie's aktiveren. Ook kunt u zelf meerdere gebruikers aanmaken, de site monitoring aktiveren of mappen beveiligen met gebruikersnaam en wachtwoord. De demo laat u kennismaken met alle mogelijkheden.

Voorwaarden

Linkgidshosting heeft algemene voorwaarden. Met het bestellen van onze producten verklaart u uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van de voorwaarden en verklaart u uitdrukkelijk met deze voorwaarden akkoord te gaan.

Spamfilter systeem

Vanaf nu is het mogelijk gebruik te maken van een nieuw spamfilter systeem die naar eigen wens te configureren is. Klik hier voor meer informatie over het nieuwe systeem en de mogelijkheid om deze aan te vragen.